A magazin

Az InnerSide Magyarország első „people skill” magazinja, aminek célja, hogy bemutassa neked hogyan „működnek” az emberek.

Az emberek megértése és a sikeres kommunikáció életünk egyik legfontosabb készsége, amit sajnálatos módon a szüleink és a tanáraink nem tanítanak meg nekünk. Ennek pedig az a következménye, hogy se a magánéletünkben, se a munkánkban nem tudjuk kiaknázni a bennünk és másokban rejlő lehetőségeket.

Nem túlzás, ha azt állítom, hogy életünk jelentős részét azzal töltjük, hogy próbáljuk meggyőzni és az érdekeinknek megfelelően befolyásolni a környezetünket.

Próbáljuk meggyőzni:

a gyermekeinket, hogy egyék meg a zöldséget, csinálják meg a házi feladatot és feküdjenek le időben aludni,

párunkat, hogy azt a hétvégi programot válasszuk, amit mi gondoltunk ki,

a barátainkat, hogy oda menjünk szórakozni, ahova mi szeretnénk,

főnökünket, hogy minket léptessen elő,

a vásárlóinkat, hogy legközelebb is minket válasszanak és még nagyon hosszan lehetne folytatni a felsorolást! (Csak gondolj bele!)

Az időnk nagy részében próbáljuk meggyőzni a környezetünket, hogy elfogadjanak, elismerjenek, felfigyeljenek ránk, olyannak lássanak minket, ahogy azt mi szeretnénk. Még a rólunk alkotott legjelentéktelenebb gondolataikat és véleményeiket is pozitív irányba kívánjuk befolyásolni.

Ennek a kommunikációnak a hatékonyságán múlik, hogy mennyire leszel sikeres az életben!

Egy régi kereskedői mondás szerint mindannyian értékesítők vagyunk, hiszen ha nem is termékeket, de önmagunkat értékesítjük a nap jelentős részében.

Csak úgy leszel képes eladni önmagadat és hatni másokra, ha tudod, hogy mi mozgatja az embereket!

Boldog párkapcsolatra, megbízható barátokra, karrierre, esetleg elismerésre vagy népszerűségre vágysz? Akkor ismerd meg az emberek rejtett oldalát.

AZ ALAPÍTÓ

Kugler Ádám
viselkedéskutató

  • Növényorvos, újságíró,
  • Viselkedéskutató és testbeszéd szakértő (A szakmát többek között Dr. Paul Ekmantól a Hazudj, ha tudsz című sorozat szülő atyjától tanulta),
  • Tagja a Magyar Növényorvosi Kamarának és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének.

Azon dolgozom, hogy összegyűjtsem és közérthető formában megosszam az emberi viselkedéssel kapcsolatos legfontosabb és legérdekesebb kutatási eredményeket, valamint, hogy bemutassam személyes tapasztalataimat és vizsgálati eredményeimet. Kutatásaim középpontjában az emberi viselkedés biológia háttere és a testbeszéd áll.” Látogasd meg a magazint!

  • Alapítója és főszerkesztője az InnerSide online magazinnak,
  • Szakértője a Forbes, a Marie Claire, a Playboy, az Üzlet és Pszichológia, a Piac és Profit, az Igényes férfi, a Player és az Életszépítők magazinoknak.

Küldetés:

“Küldetésem, hogy megismertessem veled az emberek rejtett, őszinte oldalát, hogy képes legyél kiismerni, megérteni és megnyerni őket.”

KUGLER ÁDÁM A MÉDIÁBAN:

 
 

A cikkek a következő linkeken érhetők el:

2017. 07.22. – Csak pozitívan?

MI EZ A VISELKEDÉSKUTATÁS?

Az emberi viselkedést 3 tényező a biológia, a pszichológia és a szocializáció befolyásolja. A gének megalapozzák a hajlamot, a psziché szűrőjén keresztül értelmezzük a környezetünket, végül pedig a tapasztalataink és mások visszajelzései erősítik vagy épp gyengítik bennünk a viselkedést.

Mindenki ennek a három tényezőnek a kombinációja!

A viselkedéstudomány arra keresi a választ, hogy miért pont úgy reagálnak az emberek bizonyos szituációkban, hogyan lehet előre megjósolni a viselkedésüket és hogyan tudunk előre elvárt reakciókat kiváltani belőlük.

A magazin erre a tudományra épül!

MÉG TÖBBET SZERETNÉL TUDNI ÖNMAGADRÓL ÉS MÁSOKRÓL?

Fedezd fel a
REJTETT MOZGATÓKAT, amik
IRÁNYÍTJÁK az embereket!

Csatlakozz te is a több, mint 3 ezer fős hírlevél olvasói körhöz.

1. Tudd meg hogyan leplezheted le a hazugságokat,
2. Mutass magabiztosságot a testbeszédeddel,
3. Növeld a befolyásod és válj a környezeted legvonzóbb, legmegnyerőbb emberévé!

CSATLAKOZZ AZ INNERSIDE MAGAZIN KÖZÖSSÉGÉHEZ!

Facebook

Google+

Instagram

Pinterest

Twitter

InnerSide