A magazin

Az InnerSide Magyarország első „people skill” magazinja, aminek célja, hogy bemutassa neked hogyan „működnek” az emberek.

Az emberek megértése és a sikeres kommunikáció életünk egyik legfontosabb készsége, amit sajnálatos módon a szüleink és a tanáraink nem tanítanak meg nekünk. Ennek pedig az a következménye, hogy se a magánéletünkben, se a munkánkban nem tudjuk kiaknázni a bennünk és másokban rejlő teljes potenciált.

Nem túlzás, ha azt állítom, hogy életünk jelentős részét azzal töltjük, hogy próbáljuk meggyőzni és az érdekeinknek megfelelően befolyásolni a környezetünket.

Próbáljuk meggyőzni:

a gyermekeinket, hogy egyék meg a zöldséget, csinálják meg a házi feladatot és feküdjenek le időben aludni

párunkat, hogy azt a hétvégi programot válasszuk, amit mi gondoltunk ki

a barátainkat, hogy oda menjünk szórakozni, ahova mi szeretnénk

főnökünket, hogy minket léptessen elő,

a vásárlóinkat, hogy legközelebb is minket válasszanak és még nagyon hosszan lehetne folytatni a felsorolást! (Csak gondolj bele!)

Az időnk nagy részében próbáljuk meggyőzni a környezetünket, hogy elfogadjanak, elismerjenek, felfigyeljenek ránk, olyannak lássanak minket, ahogy azt mi szeretnénk. Még a rólunk alkotott legjelentéktelenebb gondolataikat és véleményeiket is pozitív irányba kívánjuk befolyásolni.

Ennek a kommunikációnak a hatékonyságán múlik, hogy mennyire leszel sikeres az életben!

Egy régi kereskedői mondás szerint mindannyian értékesítők vagyunk, hiszen ha nem is termékeket, de önmagunkat értékesítjük a nap jelentős részében.

Csak úgy leszel képes eladni önmagadat és hatni másokra, ha tudod, hogy mi mozgatja az embereket!

Boldog párkapcsolatra, megbízható barátokra, karrierre, esetleg elismerésre vagy népszerűségre vágysz? Akkor ismerd meg az emberek rejtett oldalát.

AZ ALAPÍTÓ

Kugler Ádám

  • Növényorvos, biológus, újságíró
  • Testbeszéd szakértő (A szakmát többek között Dr. Paul Ekmantól a Hazudj, ha tudsz című sorozat szülő atyjától tanulta)
  • Tagja a Magyar Növényorvosi Kamarának és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének
  • 3 könyv szerzője.

Ádám azon dolgozik, hogy összegyűjtse és közérthető formában megossza az emberi viselkedéssel kapcsolatos legfontosabb és legérdekesebb kutatási eredményeket, valamint, hogy bemutassa személyes tapasztalatait és vizsgálati eredményeit. Kutatásai középpontjában az emberi viselkedés biológia háttere és a testbeszéd áll. Látogasd meg a magazint!

  • Főszerkesztője az InnerSide online magazinnak
  • Állandó szerző a Playboy, a Családinet, az Igényesférfi és az Életszépítők online magazinokban
  • Vendégszerző a Forbes, az Üzlet és Pszichológia és a Player hasábjain

Küldetés:

Ádám küldetése, hogy megismertesse veled az emberek rejtett oldalát, hogy képes legyél kiismerni, megérteni és megnyerni őket.

MI EZ A VISELKEDÉSKUTATÁS?

Az emberi viselkedést 3 tényező a biológia, a pszichológia és a szocializáció befolyásolja. A gének megalapozzák a hajlamot, a psziché szűrőjén keresztül értelmezzük a környezetünket, végül pedig a tapasztalataink és mások visszajelzései erősítik vagy épp gyengítik bennünk a viselkedést

Mindenki ennek a három tényezőnek a kombinációja!

A viselkedéstudomány arra keresi a választ, hogy miért pont úgy reagálnak az emberek bizonyos szituációkban, hogyan lehet előre megjósolni a viselkedésüket és hogyan tudunk előre elvárt reakciókat kiváltani belőlük.

A magazin erre a tudományra épül!

MÉG TÖBBET SZERETNÉL TUDNI ÖNMAGADRÓL ÉS MÁSOKRÓL?

Válj 30 napon belül a
legkarizmatikusabb emberré a környezetedben,
a
testbeszéd segítségével!

Csatlakozz te is a több, mint 2 ezer fős hírlevél olvasói körhöz.

1. Ismerd fel mások valódi szándékait 
2. Közvetíts magabiztosságot és megbízhatóságot a megjelenéseddel
3. Növeld a befolyásod és válj a környezeted legvonzóbb, legmegnyerőbb emberévé

CSATLAKOZZ AZ INNERSIDE MAGAZIN KÖZÖSSÉGÉHEZ!

Facebook

Google+

Instagram

Pinterest

Twitter

InnerSide