Ajándékok

Válogass az ingyenes e-könyvek közül!

AJÁNDÉK

A leggyakoribb hazugságra utaló jelek, amiket mindenkinek ismernie kell!

A könyvben bemutatott ismereteket használják a hivatásos hírszerzők, a kihallgató tisztek, a kémek, de még az üzleti élet legnagyobbjai is, hogy kifürkésszék mások őszinte szándékait. Ha te is élő hazugságvizsgálóvá akarsz válni, akkor ez az e-könyv nem hiányozhat a gyűjteményedből!

AJÁNDÉK

Hogyan közvetíts erőt, magabiztosságot és megbízhatóságot a testbeszédeddel!

Az emberek olyannak látnak, amilyen képet mutatsz önmagadról. Ha szeretnéd rövid időn belül elnyerni az elismerésüket, a tiszteletüket és a figyelmüket, akkor nincs más dolgod, mint magabiztosságot közvetíteni a megjelenéseddel és a testbeszédeddel. Megmutatom hogyan!

HIRDETÉS

AJÁNDÉK

Hogyan válj a környezeted legmegnyerőbb és legvonzóbb tagjává!

Szeretnél népszerűbbé és elismertebbé válni? Azzá a személlyé, akihez őszintén, bizalommal fordulnak mások? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint letölteni ezt az e-könyvet, hogy megtudd, mi mozgatja az embereket és mi a megnyerésük kulcsa.

Az elektronikus könyvekkel és a heti hírlevelekkel nemcsak egy rövid betekintést, hanem egy komplett oktatócsomagot adok át neked. A testbeszéd helyes értelmezésével képes leszel felismerni mások őszinte szándékait, alkalmazásával pedig olyan képet közvetíthetsz önmagadról, ami erőt, magabiztosságot és megbízhatóságot sugároz. 

Kugler Ádám

REFERENCIÁIM

 
 
Kugler Ádám
Viselkedéskutató, az InnerSide online magazin alapítója. Vendégszerző a Forbes, a Marie Claire, a Piac és Profit, a Playboy és az Üzlet és Pszichológia magazinokban. Kutatásai középpontjában az emberi viselkedés biológiai háttere és a testbeszéd áll. Küldetése, hogy megismertesse veled az emberek rejtett oldalát.
InnerSide