Ajándékok

Töltsd le az ingyenes e-könyveket és válj 30 napon belül a legmegnyerőbb emberré a környezetedben a testbeszéd segítségével.

AJÁNDÉK

A leggyakoribb hazugságra utaló jelek, amiket mindenkinek ismernie kell!

A könyvben bemutatott ismereteket használják a hivatásos hírszerzők, a kihallgató tisztek, a kémek, de még az üzleti élet legnagyobbjai is, hogy kifürkésszék mások őszinte szándékait. Ha te is élő hazugságvizsgálóvá akarsz válni, akkor ez az e-könyv nem hiányozhat a gyűjteményedből!

AJÁNDÉK

Hogyan közvetíts erőt, magabiztosságot és megbízhatóságot a testbeszédeddel!

Az emberek olyannak látnak, amilyen képet mutatsz önmagadról. Ha szeretnéd rövid időn belül elnyerni az elismerésüket, a tiszteletüket és a figyelmüket, akkor nincs más dolgod, mint magabiztosságot közvetíteni a megjelenéseddel és a testbeszédeddel. Megmutatom hogyan!

AJÁNDÉK

Hogyan válj a környezeted legmegnyerőbb és legvonzóbb tagjává!

Szeretnél népszerűbbé és elismertebbé válni? Azzá a személlyé, akihez őszintén, bizalommal fordulnak mások? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint letölteni ezt az e-könyvet, hogy megtudd, mi mozgatja az embereket és mi a megnyerésük kulcsa.

Az elektronikus könyvekkel és a heti hírlevelekkel nem csak egy rövid betekintést, hanem egy komplett oktatócsomagot adok át neked. A kapott tudással nem csak arra leszel képes, hogy a testbeszéd helyes értelmezésével felismerd mások őszinte szándékait, de a helyes alkalmazásával olyan képet is közvetíthetsz önmagadról mások felé, ami erőt, magabiztosságot és megbízhatóságot sugároz.

REFERENCIÁIM

 
 
Kugler Ádám
Viselkedéskutató, az InnerSide online magazin főszerkesztője. Vendégszerző a Forbes, a Playboy, az Üzlet és Pszichológia, a Player és az Életszépítők magazinokban. Kutatásai középpontjában az emberi viselkedés biológiai háttere és a testbeszéd áll. Küldetése, hogy megismertesse veled az emberek rejtett oldalát.
InnerSide