Média ajánlat

Ahol már találkozhatott Kugler Ádámmal

a nyomtatott médiában:

online megjelenések:

Kugler Ádám az InnerSide online magazin alapítója kedvező ár mellett, határidőre szakmai cikkek írását vállalja, akár nyomtatott, akár online felületre.

Ön megadja, hogy mi legyen a cikk témája, mekkora legyen a terjedelme, ehhez szükség esetén további információkat is csatol és Kugler Ádám elkészíti az írást, lehetőség szerint 48 órán belül. Kérjük, ha van konkrét elképzelése, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.  

Növelje vállalkozása online jelenlétét!

Érje el a megfelelő célközönséget az internetes piacon az InnerSide online magazin segítségével.
Promóciós felületeinkkel és kampányok szervezésével támogatjuk kiadó, gyártó és hirdető partnereink márkáinak, termékeinek bevezetését, értékesítés ösztönzését, vagy szolgáltatásuk vásárlókkal történő megismertetését.
A hirdetési felületek igénybevételének feltételeiről szóló, 2017. február 16. napjától hatályos Hirdetési Feltételeket ITT találja. A részletekért pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a media@innerside.hu-s elérhetőségen.

Biztosítjuk számodra a nyilvános megjelenés lehetőségét!

Már régóta érdekel a biológia, a pszichológia, a filozófia és/vagy a szociológia? Eddig csak otthon a saját örömödre írtál, de úgy gondolod, hogy lenne mit megosztanod a világgal?

Ha igen, és szívesen kipróbálnád magad vendég cikkíróként, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni az info@innerside.hu e-mail címen és küld el az ötleteidet.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

  • Tanulókét és pályakezdőkét, akiknek karrierjén nagyot lendítene egy nyilvános megjelenés.
  • Gyakorlott szakmabeliekét, akik úgy gondolják, hogy az értékes tudásuknak mások is hasznát vennék.
  • Kezdő újságírókét, akiknek referenciára van szükségük.

Várjuk a jelentkezésed:

InnerSide